Contact

Voor locaties, suggesties of vragen
kunt u contact opnemen met

Cathie Ellis

babymap@gmail.com

Top Tips web sites

 

2KidsOnly
De Online Winkel voor nieuwe en 2e hands kinderkleding, speelgoed en vele andere artikelen 

www.2kidsonly.nl

 

Cotton Baby

Assortiment bedtextiel, boxkleden, opbergzakken, muziekdozen, inbakerdoeken, flanellen doeken, badkapes, aankledkussenhoes, slaapzaken, sierkussens in 100% katoen

www.cottonbaby.nl

Makelijk locaties vinden waar je kunt cottonbaby producten op babymap homepagina.

 

Een eigen babyhomepage

Op ukkiesweb.nl kun snel, eenvoudig en voordelig eigen babysite maken. Daarvoor hoef je geen moeilijke HTML te kennen en je hoeft ook niet te programeren.

www.ukkiesweb.nl

 

Pretty Mum

Zwangerschapslingerie tot borstvoedingskleding

www.prettymum.nl

Top Tips on Babymap

 

Magada - de online traiteur voor kleintjes

 

Verse gerechtjes voor baby's en peuters100% smaak, 0% toevoegingen. Bezorgd waar je maar wilt.

www.madaga.nl

 

Ontmoet moeders in Amsterdam

 

Welkom op onze “Pregnant Tea Party” (ons thee-uurtje voor zwangeren). Deze bijeenkomst wordt georganiseerd om aanstaande moeders de gelegenheid te bieden elkaar te ontmoeten.Wekelijks worden enkele sprekers uitgenodigd die tekst en uitleg komen geven over hun producten of diensten die van nut zouden kunnen zijn voor de potentiële moeder zowel als voor de baby die op komst is.
Versgebakken scones (met room en jam) worden te koop aangeboden

The English bookstore

 

The Expat Kids Club Coaching Service

 

De Expat Kids Club, opgericht door Kate Berger, MSc, is een mentale coaching service voor expat kinderen die kunnen worden met een beetje extra moeite te passen aan hun (nieuwe) van niet-inheemse levensstijl hier in Nederland. Met een Master in de Kind en Adolescent Psychologie, en met een persoonlijke en professionele ervaring als expat in Nederland, Kate vergemakkelijkt de expressie van kinderen 'en frustraties "en beproevingen" in verband met een expat levensstijl. Bovendien, Kate helpt bij het samenwerken aan het ontwikkelen van effectieve coping-strategieën voor jongeren die niet in staat te ontvangen dergelijke gespecialiseerde, een-op-een begeleiding tijdens schooluren en buitenschoolse drukke leven. Individuele en groeps-sessies worden aangeboden, die Expat geven kinderen de mogelijkheid toegevoegd van de ontwikkeling van nuttige peer-netwerken - die ondersteunend zowel op emotioneel en sociaal.

 

The Expat Kids Club
www.expatkids.weebly.com

 

Mamalijn.nl 

 

Fitter, gezonder en klaar voor de baby en daarna

Zwangerschapsfitness, sporten voor zwangere vrouwen. Mamalijn 9 up 9 down is een fitnessprogramma uit Australië dat speciaal is ontwikkeld voor vrouwen die zwanger zijn.

 

www.mamalijn.nl

 

Paul & Paula

 

Internationale kinder producten, design, lifestyle, recepten, fotos, verhaaltjes en steden topbladeren voor moderne ouders
Amsterdam Berlijn Londen en Parijs met kinderen.


http://pauletpaula.blogspot.com/

 

Frances Walker (Deep Tissue Massage)

Massage en coaching voor (aanstaande) moeders tijdens en na de zwangerschap verzorgd door Frances Walker. Gespecialiseerd in deep tissue massage en zwangerschap. Zelf ook moeder van twee kinderen. Frances is gediplomeerd masseur en Yogalerares. Ze geeft in het Geboortecentrum, Amsterdam tevens een engelstalige zwangerschapyogascursus. Zij heeft een eigen praktijk ‘Bodyworks’ en werkt als masseur in Koan Float. Haar specialiteit is: ‘Deep Tissue Massage’

 

Diepe Tissue Massage:

  • Verlicht of verhelpt pijnklachten
  • Brengt je in balans
  • Neemt stress en spanningen weg
  • Geeft je het gevoel er weer tegenaan te kunnen
  • Ontwikkelt lichaamsbewustzijn

Deze vorm van massage is speciaal ontwikkeld om in dieper gelegen pijnlijke en gespannen gebieden van het lichaam ontspanning te brengen. De reden van deze spanningen kunnen zowel fysiek als mentaal zijn. Spanningen en stress weerhouden ons ervan om volledige balans te voelen tussen lichaam en geest. Als deze spanningen langer blijven voortbestaan dan kunnen zij een negatief effect hebben op onze algehele gezondheid.

 

Afspraken en informatie: Frances Walker: 0625065249

Lokatie: De Genestetstraat voor zwangerschapyogascursus en Herengracht voor massage of thuis.

Tarief: € 47.50 voor een 60 min.  € 37,50 voor 45 min.

Zie "massage" op Babymap home pagina

 

Quote

Frances:”Het is mijn lust en mijn leven om d.m.v massage anderen te helpen bij het vinden van ontspanning en rust, zowel in het lichaam als in het hoofd. Naar mijn idee is bij de meeste mensen de aandacht veelal gericht op het denken, terwijl de grote invloed van ons lichaam wordt verwaarloosd. Deze konstante verdeeldheid leidt tot innerlijke conflicten en gespannenheid in het lichaam.
Door regelmatig massage verplaatst de aandacht zich van het denken naar je lichaam waardoor fysieke spanningen dan losgelaten kunnen worden. Dan kunnen we innerlijke rust en nieuwe energie ervaren.”

 

Fotosessie


Een mooie foto van je buik, alleen of samen met je partner, een prachtige foto van je baby of kind of een foto die je kunt gebruiken voor op je geboortekaartje, je vindt het via www.colourfullphoto.nl
 

Een fotosessie van deze bijzondere periode in uw leven worden gemaakt in Amsterdam. Binnen 14 werkdagen krijgt U twee afdrukken van 13x18 en een CD met de foto's en beeldbewerkingen in kleur en zwart/wit thuisgestuurd.

De foto's zijn leuk voor b.v. het geboortekaartje of afdruk op canvasdoek.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mireille Martis. 

info@colourfullphoto.nl       0031 (0)6-43090633

www.colourfullphoto.nl

Zie "fotograaf" op Babymap home pagina

Dream Angus

 

Dream-Angus hebben een ondersteunende en adviserende rol in het werken met ouders. Wij zullen naar de zorgen die u heeft luisteren en nemen een gedetailleerde anamnese en de geschiedenis van de klachten, bespreken deze met u en helpen u met het bepalen van doelstellingen.
Met deze doelstellingen kunnen we een individueel en toegepast plan voor u opstellen wat u kunt volgen voor het oplossen van uw klachten.
De drie voornaamste soorten van slaapstoornissen bij kinderen
1. Moeite hebben met in slaap komen en in slaap te blijven.
2. Te veel slapen.
3. Vervelende gebeurtenissen die de slaap belemmeren.
Het schadelijke effect hiervan op de lichamelijke, emotionele, cognitieve en sociale ontwikkeling van het kind en de impact op de ouders en de andere gezinsleden zijn verstrekkend en goed gedocumenteerd.
Slaapproblemen komen vaak voor . Meestal gaan ze vanzelf over, maar wanneer ze langer aanhouden kan deskundige begeleiding gewenst zijn om je kind en jezelf als ouder weer van een goede nachtrust te voorzien. Een deskundige begeleider die slaaptraining biedt zal de problemen op de juiste wijze kunnen interpreteren en onderscheiden van eventuele lichamelijke belemmeringen.

 

Het advies wordt geleid door Deirdre Budd RGN HV Dip R.
Deirdre is een gediplomeerd verpleegkundige (Glasqow Royal Infirmary) en is tevens sociaal verpleegkundige. Deirdre is lid van de British Sleep Society. Ze updates regelmatig haar ervaring en opleiding. De diensten die “Dream-Angus” biedt zijn ontwikkeld op basis van huidig onderzoek en zijn gebaseerd op bewijs en zijn afgestemd op uw behoeften

Zie "advies" op Babymap home pagina

www.Dream-Angus.com

Cursus - Ook in ABC Amsterdam

 

 “Dyslexie en toch vooruitgang”


Dyslexie

Dyslexie is een bekende en langdurige handicap die een achterstand met lezen en schrijven veroorzaakt. Dit betekent niet dat iemand met dyslexie ziek is, of dat hij of zij dom is, lui of niet in staat is tot leren. Dyslectische mensen hebben gewoon een andere kijk op de wereld.

Onderzoek
Scans van de hersenen die tijdens het lezen gemaakt zijn tonen aan dat

de hersenen van dyslectische mensen 5x zo hard moeten werken als iemand die geen dyslexie heeft!

Bekende mensen
Bekende mensen die onder dyslexie leden of lijden zijn o.a Steven Spielberg, Albert Einstein, Tom Cruise en Richard Branson.

Hulpmiddelen voor je kind
Er zijn vele methodes die uw kind kan leren zodat hij of zij niet achterraakt op school. In sommige gevallen kan de effecten van dyslexie zelfs helemaal verdwijnen. Bij Dream-Angus kunnen wij uw kind helpen deze methodes te leren zodat zijn of haar schoolprestaties en zelfbeeld er niet onder lijden.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met of 06-10104501.
Website www.DyslexiaUntied.blogspot.com

Cadeautjes

Onze top tips op dit moment zijn cadeau ideen. Het is moeilijk om een goed idee te hebben wat bij verschillende leeftijden past.

 

Voor zwangerschap

Buikoilie     Zwangerschaps thee    Boeken over zwangerschap      CD's om te relaxen    Foto sessie   Bell ketting ( bola / zwangerschapsbelletje / zwangerschapsbelbol )     Zwangerschap dagboek

 

Geboorte

Kruik      Badjas    Voedingskussen  Babygym    Wip    Foto sessie Inwikkeldeken      Draagdoek


Eerste verjaardag 

Loopwagen      Baby zitje      Schoenen   Stapel  block   Schommel Muziek piano   Kleine glijbaan     Bord/ Lepel    Heupdrager

 

Tweede verjaardag

 

Sand bak     Speel keuken of kook pannen 

Thee servies  

 

Socatots - Voetball voor peuters

 

Socatots is het eerste en enige speciale voetballende speelconcept ter wereld voor kinderen tot en met vijf jaar. Kleuters en peuters maken voor het eerst op een gestructureerde manier kennis met een bal, samen met één van hun ouders, waarbij de nadruk uiteraard op spel en plezier ligt. Meer dan 100 kinderen volgen nu al met enthousiasme de SOCATOTS-lessen in Den Haag. Wereldwijd zijn dit er meer dan 100.000.

www.socatots.nl   

English