Contact

Voor locaties, suggesties of vragen
kunt u contact opnemen met

Cathie Ellis

babymap@gmail.com

Reviews

Dit is uw kans om te vertellen over events, producten of locaties voor uw baby en het met anderen te delen. Wij zullen het beste uit zoeken en op de site plaatsen. Laats ons weten wat er nieuw op de markt is, een goede cursus die u heeft gevolgt of een leuke speelplaats die u heeft bezocht.

 

 

 

 

Sporten met kind in kinderwagen


KidWalk 
Fit worden na de bevalling doe je tegenwoordig samen met je kind, achter de kinderwagen, met KidWalk. KidWalk is sporten in de buitenlucht met kind in kinderwagen, voor mama’s die op een leuke en verantwoorde manier weer fit willen worden na de bevalling. Gespecialiseerde oefentherapeuten Cesar en Mensendieck en fysiotherapeuten zorgen daarbij voor professionele begeleiding. Het lopen met de kinderwagen wordt afgewisseld met verschillende oefenprogramma’s gericht op conditie en coördinatie. Bovendien krijg je gedurende de training een enorme hoeveelheid informatie over je eigen houding en bewegingen met je kind zoals het lopen achter de kinderwagen,
tillen/dragen maar ook het in en uit kinderwagen/bedje/box halen van je baby etc!
Het KidWalk concept is vijf jaar geleden geboren en op dit moment zijn er op meer dan 25 locaties in Nederland trainingen te volgen.

www.kidwalk.nl           info@kidwalk.nl

 

 

English